Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

Nap@work

Full service provider voor powernappen op het werk

Nap@work is een full service provider voor powernappen op het werk. Organisaties kunnen bij hier terecht voor advies, workshops, effectmonitoring en onderzoek. Directeur van Nap@work Kasper Janssen is sportarts en powernap specialist. Hij adviseert over de inrichting van powernapruimtes en natuurlijk over de VITA Sentation stoelen met ontspannings- en powernapprogramma’s. 

Een powernap van 10 tot 20 minuten vermindert direct spanning en stress, u bent meer geconcentreerd, maakt minder snel fouten en de productiviteit neemt significant toe!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat powernappen vermoeidheid en slaperigheid vermindert, alertheid vergroot (bijvoorbeeld tijdens nachtdiensten) en de negatieve invloed van een slaaptekort op het immuunsysteem vermindert.

Veel organisaties richten momenteel powernapruimtes in om werknemers effectief gebruik te laten maken van deze energizer. Niet alleen mensen met een verhoogde herstelbehoefte zoals zwangeren en ouderen profiteren van de extra energie. Juist de ‘young professionals’ weten dat effectief pauzeren essentieel is om fit te blijven en burn-out te voorkomen in onze prestatiemaatschappij.

Daarmee is het VITA ontspanningsconcept geen gadget, maar een noodzakelijke katalysator om snel te kunnen ontspannen.

Gerelateerde links

NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl