Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

Mentrum

FPS behandeling onderdeel verslavingszorg

In de gespecialiseerde kliniek van Mentrum aan de Vlaardingenlaan in Amsterdam wordt hulp geboden bij langdurende, complexe psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

In de speciaal ontworpen High Care Unit, een separeerruimte waar cliënten tijdelijk één op één geobserveerd worden, wordt gewerkt met onze FPS behandeling met laagfrequente geluidsgolven. Deze behandeling maakt onderdeel uit bij ‘dwang bedwinging’ en in crisissituaties.

Bij escalaties kunnen cliënten deels ont-stressen, wanneer één van de rustgevende programma’s wordt opgestart. FPS behandelingen met laagfrequente geluidsgolven worden ook preventief ingezet.

Na een behandeling hebben cliënten minder last van tremors (kenmerkend bij afkickverschijnselen) en voelen zich lichamelijk maar ook geestelijk een stuk beter. De behandelvorm zorgt voor diepe ontspanning en daardoor kunnen dikwijls medicatie intervallen worden verruimd.

Naast deze toepassing in de verslavingszorg zijn er toepassingen binnen hospices, verzorgingshuizen en  vele andere zorginstellingen. 

Gerelateerde links

NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl