Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

Technologie

Nieuwe ontspanningstechnologie

Frequenties

Het frequentiesysteem creëert laagfrequente geluidsgolven en slaat de toepasbare frequenties op in het geheugen. Bij het gebruik van de juiste frequenties treedt resonantie op en ontstaan vibraties, waardoor spiergroepen en andere weefsels worden gestimuleerd. 

Krachtpulsatie

Door pulsatie van de geluidsgolven varieert de stimulering voortdurend. Binnen een bepaalde tijdseenheid wordt eveneens gevarieerd met het volume van de laagfrequente geluidsgolven. Het resultaat hiervan is meer effectiviteit en een betere spierontspanning.

Flow van geluidsgolven

Het systeem regelt ook het circuleren van de pulserende geluidgolven, van het hoofd naar de benen en terug. Door het telkens veranderen van de richting kunnen specifieke plekken in het lichaam beter worden bereikt. Bij stress-gerelateerde klachten en spierspanning levert deze beweging meer effectiviteit op. 

Output

Door te variëren met frequenties, de pulsatie en de flow  zijn specifieke programma's ontwikkeld voor speciale toepassingen. De ingestelde uitgangsvolumes kunnen tijdens de behandeling naar eigen inzicht worden bijgesteld, waarbij de programmaopbouw van frequentiekeuzes, flow en pulse onveranderd blijven.

Stel een vraag

Naam*
Email*
Telefoon*
Vraag
Verstuur formulier
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl