Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

Behandelprogramma’s

Uitgebreide keuze in ontspannings- en activeringsprogramma’s

Bij teveel spanning zal iedere behandeling onvoldoende rendement opleveren. Met de techniek van de VITA Sentation worden programma’s aangestuurd die resulteren in een diepe vorm van ontspanning én daardoor tegelijkertijd doelgericht werken aan het wegnemen van fysieke klachten. Krachtig en bovenal effectief.

Naast een keuze uit zowel activerings- als ook ontspanningsprogramma’s, zijn er specifieke programma’s voor b.v. klachten in de nek, schouder, heup en onderrug en bij slaapproblemen. Het rendement van de behandeling kan, door het aanpassen van de volumes tijdens de duur van het programma (tussen 12 en 40 minuten), nog worden opgevoerd. Zo personaliseert u eenvoudig uw eigen relax- en behandelmomenten.

VITA Basics

VITA Basics zijn algemene programma’s om kennis te maken met de FPS Technologie, resulterend in een diepe ontspanning van lichaam en geest, terwijl de ‘flowbewegingen’ de bloedcirculatie licht stimuleert. Korte programma’s met een activerende werking en programma’s van 20 minuten en meer zijn ontspannend van aard.

VITA Specials

VITA Specials programma’s zijn meer gericht op combinaties van massage-gerelateerde behandelingen en ontspanning. De semi-actieve programma’s worden ingezet bij overmatige spierspanning, bij het reduceren van kleinere pijnklachten, zoals hoofdpijn, migraine en ter bestrijding van o.a. overmatige stress. 

VITA Physics

VITA Physics zijn massage-gerelateerde programma’s. Deze zijn gericht op spiergroepen in de nek, schouder, rug, onderrug, hamstring en benen. Het resultaat is een gerichte ontspanning en/of activering. De stevige ‘flowbewegingen’ zorgen voor een sterke verbetering van de bloedcirculatie in het klachtengebied.

Stel een vraag

Naam*
Email*
Telefoon*
Vraag
Verstuur formulier
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl