Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

VITA Sentation....een moment van ontspanning en herstel

Op tijd ontspannen

De @Leisure Group is een belangrijke speler op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

@Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 27.000 vakantiehuizen direct onder contract.
Daarnaast biedt de organisatie vakantiehuizen, vakantieparken en hotels aan van andere gerenommeerde verhuurpartijen en van particuliere eigenaren.

Het aanbod groeit voortdurend. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure.
 

Sinds kort is het kantoor gevestigd in het nieuwe kantorencomplex The Cloud aan de Meester Treublaan in Amsterdam. Een smaakvolle kantooromgeving, ingericht naar de maatstaven van een moderne werkomgeving.

Op tijd ontspannen

Op tijd ontspannen

In een speciale rustruimte, direct in de omgeving van de modern ingerichte werkplekken, staat een VITA Sentation stoel met FPS systeem. Personeel kan hier van een rustmoment gebruik maken  

NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl