Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

Benefietavond levert € 70.000,- op voor onderzoek naar pijnbestrijding bij Parkinson

Prof. Dr. Erik Scherder geeft een inspirerende lezing over pijn bij Parkinson

NEWAS B.V. was één van de sponsors van de Benefietavond ten behoeve van het onderzoek naar Pijnbestrijding bij Parkinson, georganiseerd door de Rotary afdeling Reeuwijk. Juist dit doel sluit goed  aan bij datgene waar NEWAS zich voor in wil zetten, nl. de verbetering van het alledaagse leven van Parkinsonpatiënten.

Samen met ruim 200 gasten werd op woensdag 4 april in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk genoten  van een sponsordiner en vooral ook geluisterd naar een inspirerende lezing van Prof. Dr. Erik Scherder over pijnbestrijding bij Parkinson. De opbrengst, bijeengebracht door de sponsors, de veiling en loterij, een bedrag van maar liefst € 70.000,- werd aan het einde van de avond met een symbolische cheque aangeboden aan Rene Kruijff, directeur van de Stichting ParkinsonFonds.   

Linda, de vrouw van Jacques van der Linden (één van de organisatoren van deze avond) leidt aan Parkinson en juist haar situatie met het leven met Parkinson en vooral haar positivisme was de aanleiding om deze groots opgezette  benefietavond te organiseren.  

Sinds het najaar 2017 heeft Linda in haar huiskamer een VITA Sentation Comfort stoel tot haar beschikking. Twee tot drie keer per dag maakt zij gebruik van een behandelprogramma en heeft daar veel baat bij. Zij deelde haar ervaringen met andere Parkinsonpatiënten in de laatste nieuwsbrief van het ParkinsonFonds

Lees het artikel van Linda van der Linden in de nieuwsbrief van het ParkinsonFonds  

Berga en Peter Hartmanns van NEWAS B.V. en Wim Hofman van de Suite luisteren aandachtig naar de inspirerende lezing van Prof. Dr. Erik Scherder

NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl