Menu
NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl

VITA Sentation … een echte powernap stoel

Presentatie ook op eerdere LXRY fairs

In tijden van langer doorwerken en hoge werkdruk is het van belang om vooral ‘fit for the job’ te blijven. Gezondheidsbevordering leidt niet alleen tot een lager ziekteverzuim, maar ook tot een hogere motivatie en daardoor een betere arbeidsprestatie.  n van de tools om fit te blijven is het tussentijds creëren van een rust- of herstelmoment.

Wetenschappers zijn het er langer over eens, dat een korte powernap een gunstig effect heeft op de arbeidsprestaties. Uit onderzoek van de NASA, en Albert Einstein wist dit al veel eerder, blijkt dat het concentratieniveau en de creativiteit na een powernap toeneemt en het stressniveau gunstig wordt beïnvloed. Een kort slaapje van 10 tot 20 minuten is al voldoende en niet alleen voor ouderen, maar juist ook voor jongeren.

De echte powernap doe je in de nieuwe VITA Sentation. Het geïntegreerde ontspanningssysteem, op basis van kabbelende golfbewegingen, die door laagfrequente en nagenoeg onhoorbare geluidsgolven worden veroorzaakt, zorgt voor een diepe ontspanning.  Je ligt in de meest optimale en ergonomische houding, met de voeten wat hoger, de knieën iets gebogen en de rug volledig ontspannen. Deze lighouding én de licht masserende trillingen van het geïntegreerde ontspanningssysteem zorgen voor een betere bloedcirculatie, een perfecte powernap of een subtiele massage van nek, schouder en rug.

 

Presentatie ook op eerdere LXRY fairs

Presentatie ook op eerdere LXRY fairs

Test de stoel tijdens de LXRY fair op het designpaviljoen 'The Gallery'  of bezoek onze showroom aan de Achterbonenburg 10 in Buren (Gld.)

Voor meer informatie kijk ook op www.vitapowernap.com

NEWAS - Kantoor & Showroom
Achterbonenburg 10
4116 BD Buren - NL
+31 (0)344 571444   info@newas.nl